Началo

Рекламации

РЕКЛАМАЦИИ

1. Рекламацията се подава на тел. 0894 485 405, а ако ви е по-удобно писмено, моля използвайте коткакт-формата в нашия сайт. При подаване на рекламация потребителят задължително прилага и документите, на които се основава претенцията: касова бележка или фактура. Приемането на рекламации се извършва през цялото работно време на сайта, а именно от Понеделник до Петък, от 10:00ч до 17:00ч.
 
 2. Според Закона за защита на потребителите и правилата за търговията, Потребителят, пазарувал, стоки и продукти от онлайн магазин, има право на рекламация при;

  • констатирани липси.
  • дефекти на стоката.
  • при транспортирането стоката е повредена.
  • не е спазен предварително уговорения срок за доставка.

 3. Рекламация може да се направи до 7 /седем/ дни, след закупуване на стоката/продукта. Потребителят може да замени закупената стока със същата в или друг вид стока/продукт. Ако стойността на избраната стока/продукт бъде с по-висока цена, разликата се доплаща.
 
 4. Съгласно чл. 55, ал. 1, т. 1 от ЗЗП, Потребителят има право без да посочва причина, да върне закупената стока в срок 7 работни дни, считано от датата на получаването, като тя е с ненарушен търговски вид, и да заплати разходите за доставка и в двете посоки.

 5. Потребителят има право да върне стока само, ако тя не е използвана, няма дефекти причинени от същия, да има запазен търговски вид и да е с оригиналните етикети и опаковки.

 6. Стока може да бъде заменена по искане на Потребителя при:

    6.1 дефекти установени при получаване

    6.2 несъответствие в съдържанието на комплекта

    6.3 повреда при транспортирането,

като може да изберете замяна за същият продукт, ако има дефект, нов продукт на същата цена или доплащане от ваша страна на по скъп такъв, стига да има в наличност от него.

 7. При замяна на стоки транспортът на куриерската фирма се поема от Потребителя за негова сметка, освен в случаите, когато е по вина на онлайн магазина или куриера.

 8. Моля не ни изпращайте стоките, преди изрично да сте се свързали с наш сътрудник или с наложен платеж, след като разберем вашият проблем, ние адекватно ще се заемем с него и ще ви бъде обяснена процедурата по която да се осъществи замяната, рекламацията.